Βάπτιση – Γεύμα – Δείπνο

Για ένα τραπέζι/’κάλεσμα’, μια βάπτιση ή ένα δείπνο στον χώρο μας, θεωρούμε ιδανική την διαδικασία του buffet. Για τα παιδιά, προτείνουμε να υπάρχει ξεχωριστό menu (επιλογές θα βρείτε στην ενότητα ‘Προτάσεις για παιδιά’). Στην περίπτωση που και τα παιδιά εξυπηρετηθούν απο το buffet των ενηλίκων η τιμή είναι διαφορετική.

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του buffet είναι πως, πρώτον είναι πολύ πιο εντυπωσιακό, κατά δεύτερον λόγω ποικιλίας παρέχει πολλές επιλογές (για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις), και τέλος το buffet προσφέρει μία ‘κίνηση’ στον χώρο και αποφεύγεται η ‘στατικότητα’, που μπορεί να υπάρξει σε ένα σερβιριστό γεύμα.

Για να μπορείτε να έχετε μία ‘ισορροπία’ στο menu ενός buffet, σας προτείνουμε οι επιλογές σας να είναι βασισμένες στις εξής παραδοχές:

  • Να υπάρχουν 3 σαλάτες – μία με βάση την τομάτα, μία με βάση τη Γαλλική σαλάτα (μαρούλι – lettuce) και μία τρίτη ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δώσετε.
  • Να υπάρχουν 3 είδη ορεκτικών – ένα με βάση φύλλου, ένα με λιωμένα τυριά και ένα τρίτο είτε βασισμένο σε τάρτες ή κρέπες, είτε σε λαχανικά (συνήθως μανιτάρια, μελιτζάνες ή κολοκυθάκια).
  • Να υπάρχουν ένα ζυμαρικό και ένα risotto.
  • Στα κυρίως θα προτείναμε να συμπεριλάβετε οπωσδήποτε ένα χοιρινό, ένα λευκό κρέας (κατά προτίμηση κοτόπουλο) και ένα μοσχάρι (μαγειρεμένο, ψημένο, braise ή ψητό σε μορφή κιμά).
  • Επίσης, ανάλογα με τις επιλογές κρεάτων θα πρέπει να επιλέξετε και τα συνοδευτικά τους μεταξύ πατάτας (χρησιμοποιούμε τις baby,/’γαλλικές’) ή ψητών λαχανικών.

*Από τα menus που σας προτείνουμε μπορείτε να φτιάξετε ένα δικό σας menu
(βασιζόμενοι στις πιο πάνω παραδοχές-κατευθύνσεις) και να σας το κοστολογήσουμε εκ νέου.

Welcome Suggestions

Menu Buffet Suggestions

Kids Buffet Suggestions

Extras

Candy Bar

Table set up

Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.